DecompHub

Prywatność

Przeglądanie nie wymaga konta. Przy logowaniu przez GitHub zapisujemy publiczną tożsamość dostawcy potrzebną do obsługi konta oraz bezpieczną sesję. Zapisane projekty, indywidualne głosy, szkice, zgłoszenia i materiały moderacyjne nie są publiczne. Nie wysyłamy e-maili ani nie stosujemy reklamowego śledzenia między witrynami.

W panelu możesz wyeksportować swoje dane lub usunąć konto. Usunięcie konta usuwa zapisane projekty i aktywne głosy; prawidłowe publiczne wpisy mogą pozostać bez przypisania do Ciebie. Ograniczone zapisy dotyczące bezpieczeństwa i moderacji mogą być zachowane, gdy są potrzebne do ochrony serwisu.

Zapisane systemy i preferowane rodzaje pomocy są prywatne.

Bez logowania możesz zapisać te preferencje tylko w tej przeglądarce.

Bieżące filtry są widoczne w adresie tej strony. Udostępniając adres, udostępniasz te filtry, a nie swoje konto ani zapisane preferencje.

Katalog